Gravatarer i alle land, forén eder!

gravatarerJeg har lagt til en artig funksjon i kommentarfeltet: Gravatarer. En avatar er et bilde som er knyttet til din identitet på diskusjonsfora og blogger.

«Gravatar» står for «globally recognized avatar», og er betegnelsen på en avatar som er registrert hos gravatar.com, og som dukker opp på alle sider som bruker Gravatar-systemet.

Jeg tenkte det kunne være morsomt å se litt mer av hverandre når vi kommenterer innlegg, så nå ser kommentarfeltet slik ut.

For å registrere en Gravatar, gå til gravatar.com, opprett en konto for epost-adressen du bruker når du legger inn kommentarer på bloggen min, og last opp et bilde som passer.

I skrivende stund er det bare jeg som har opprettet en Gravatar, så akkurat nå diskuterer jeg med en gjeng svarte silhuetter på blå bakgrunn. Jeg får helt noia av det, så dette må vi gjøre noe med. Skrid til verket!

OPPDATERING: Det var noe galt med systemet i formiddag (problemet lå mellom stolen og tastaturet), men nå har jeg fikset det. Takk til Jan-Helge som spotta feilen, og gratulerer til samme Jan-Helge som var førstemann ute med egen Gravatar!

7 thoughts on “Gravatarer i alle land, forén eder!

  1. Jeg synes at velformulerte fellesmailer er en glede….

    Det er egentlig et konsept som med en artig vri (som din egen) er undervurdert. Problemet er de mange mailene som har florert av typen «send denne videre til 20 personer og du vil få en gratis Nokia-telefon».

    Gravatar er jo en virkelig god ide. Synd at ikke en av oss fant den opp først og kunne dele millionene om oss!

  2. Tydeligvis fortsatt litt småproblematisk med nye gravatarer… Måtte inn og fikse ting manuelt, skal flikke litt på innstillingene. Morsomt bilde, forresten!

    Gravatarer er også retroaktive, så alle dine gamle kommentarer skal også ledsages av dette nydelige ansiktet…

  3. Jeg kan bekrefte som ny bruker at det tok litt tid før bildet kom på… Jeg var inne og oppdaterte flere ganger i løpet av en halvtimes tid, men vet ikke hvor lang tid det tar før det kommer på.

    Men den som kjent venter på noe godt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.