Første uke unnagjort

Da har snekkergutta velfortjent tatt helgepause etter en solid arbeidsuke. I dag kom containeren, og samtidig som de rydda unna gammel kledning, begynte de så smått å rive kledningen på østveggen. Vi er spente på å se om østveggen er like tørr og fin som de andre veggene har vært, det er der været har stått på som verst. Soverommet vårt ligger mot øst, og i de verste periodene i fjor vinter slet vi virkelig med å få sove. Vinden tok tak i kledningen og prøvde å røske den av veggen. Forhåpentligvis blir det både stillere og varmere når vinteren setter inn i år.

Nye bilder er lastet opp på flickr, så nå ligger hele første ukes framdrift dokumentert der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.