Berg- og dalbane

Det har vært en merkelig uke med mange oppturer og flere nedturer. Bloggingen har fått seg et kraftig slag for baugen, samtidig som den indre «bloggingen» har tatt seg opp. Nå sitter jeg på toget til Oslo for å spille den første Ladies Night-forestillingen siden Marianne sang så taket ramla ned, og jeg prøver så hardt jeg kan ikke å gjøre meg noen tanker om det.

Den store, store oppturen den siste uka var definitivt cupfesten med FFK. I tillegg skjer det så mye morsomt med barna om dagen, i dag var for eksempel Jesper ute og handlet med egen handlevogn for første gang. Jeg hadde ikke tenkt å kjøpe betasuppe, hvitløkspulver og en ekstra Norvegia, men Jesper protesterte så heftig da jeg prøvde å stikke ekstravarene unna ved kassa at jeg skjønte at jeg for husfredens skyld bare burde dra kortet og holde kjeft.

Nedturene har jeg ikke lyst til å skrive så mye om, kanskje det kommer en forklaring senere, kanskje ikke.

Nei, det har ikke noe med der faktum at jeg fyller 29 førstkommende søndag å gjøre. Takk for den.

One thought on “Berg- og dalbane

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.