Ole Børud Band i Haugesund

Ole Børud Band i Haugesund

Ole Børud Band tok seg en tur over fjellet i helga og spilte i Misjonskirken i Haugesund. Bandet består av Ole Børud (vokal og gitar), Jørn Erik Gundhus (keys), Ruben Dalen (trommer), Markus Lillehaug Johnsen (gitar) og undertegnede på bass og generell rompevrikking.

Bandet begynner å sette seg nå (det kan ha noe med at vi har hatt flere spillejobber så langt i år enn vi hadde de tre foregående årene til sammen), og det er alltid hyggelig å reise på tur med disse gutta. Overnattingen var upåklagelig, frokosten likeså. Da går det an å overleve Haukeli to ganger på to dager.

Jeg har lagt ut noen bilder fra turen på min flickr-konto, så det er bare å ta en titt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.