Flytting til .no

For tiden driver jeg og flytter over bloggen min til en ny server. Den nye adressen er http://www.dahlemultimedia.no/blog/, det vil si den samme adressen som nå, bare med .no i stedet for .com.

Bloggen er allerede oppe på den nye serveren, og i en overgangsperiode vil både .no- og .com-adressene hente innhold fra .no-databasen. Det vil si at RSS-feedene på .com fungerer en liten stund til, og at alt som legges inn av kommentarer og innlegg vises likt på den nye og den gamle serveren.

Dere som leser denne bloggen ved hjelp av RSS, må endre feed-adressen i RSS-leseren fra .com til .no, dere som bare stikker innom på gamlemåten, trenger ikke foreta dere noe. Med andre ord: hvis du nå tenker «hva i all verden er RSS?», trenger du ikke å bekymre deg.

Klar og tydelig beskjed kommer når .com-domenet stenger butikken for godt.

2 thoughts on “Flytting til .no

  1. Nå hadde jeg tenkt å lage en flau vits og synes synd på deg som var så forkjøla at det skinner gjennom i blogg-kommentarene dine (host, host), men det skal jeg holde meg for god til i dag. Fillern.

    Jeg flytter til min egen host, en Mac Mini som står i kjelleren min og kjører Debian Linux. Sparer litt penger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.