Paul Davis: Paul Davis

davis

Det føles nesten litt i overkant slemt å klage på Paul Davis for dette coveret. Imagebevissthet er tydeligvis ikke en av hans sterke sider, men noen i beslutningsprosessen måtte jo ha kunnet se at dette ikke var noen god idé.

Dette coveret bekrefter langt på vei teorien min: I en kort periode på 70-tallet hadde plateselskapene altfor mye penger, og de brukte dem på ukritisk å gi ut plater med alle som stakk innom. Nå er Paul Davis veldig flink til å skrive låter, i tillegg synger han nokså fint, men noen popstjerne ble han aldri.

2 thoughts on “Paul Davis: Paul Davis

  1. Morsomt at du skulle legge ut denne skiva nå. Jeg prøvde nemlig å legge inn et bud på den på eBay her om dagen (Har jo Davis’ «Cool Night» selvfølgelig), men det viste seg at selgeren ikke ville ha noe med meg å gjøre, siden jeg sa jeg ikke var interessert i å kjøpe en skive jeg hadde vunnet. Grunnen var at han la den først ut for salg, så slettet han den plutselig fra salgslisten, for så å legge den ut igjen. Og når jeg skulle betale, ville han plutselig ha mer, så da takket jeg for meg, og sa at jeg ikke var interessert i skiva lenger. Nå fikk jeg liksom oppleve hans takk for det, ved at jeg ikke kan legge inn bud på hans ting igjen… Well well…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.