Tilbake på .com

Etter tre måneder på egen server (dahlemultimedia.no) har jeg bestemt meg for å stoppe .no-eksperimentet. Litt for mye pes med servervedlikehold og god rabatt hos webhotellet som hoster .com-domenet er årsakene, for den som måtte være interessert.

Så da er det på tide å oppdatere bokmerker/favoritter igjen, både for min blogg og for Ingrids. Skulle du glemme deg og gå inn på dahlemultimedia.no, vil du automatisk videresendes til dahlemultimedia.com. Dette gjelder også for RSS-feeden.

En RSS-leser er forresten det beste verktøyet for å følge med på blogger, kommentarer og denslags. Jeg har tygget på et lengre innlegg om RSS en stund, kortversjonen er: Med en RSS-leser kan du abonnere på oppdateringer i bloggene og nyhetssidene du følger med på. Da slipper du å bruke tid på å gå inn på siden på leting etter oppdateringer hver gang du er på nettet. De fleste RSS-lesere har epost-liknende grensesnitt hvor hvert nytt innlegg vises som en ny melding. Har du Mac, sjekk ut NewsFire (koster noen kroner, men har det beste interfacet) eller NetNewsWire (gratis i Lite-versjon). Har du PC, kan du sjekke ut Flock eller RSS-funksjonaliteten i Firefox. Eller du kan bruke Google Reader, hvis du allerede er vant til Gmail, eller bare liker web-baserte grensesnitt.

Adressene som gjelder for bloggene våre er altså:

http://www.larserikdahle.com
http://www.dahlemultimedia.com/ingrid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.