Crouch-øving i Sandnes

En kort post via bluetooth-gprs i dag, må begrense datamengden… Vi øver i Fredheim Arena til Andrae Crouch-konserten i morgen. Dette blir bra, bandet består foruten undertegnede av Frode Mangen, Atle Hundsnes, Thomas Børud og Ole Børud. I tillegg til sjefen sjøl på vokal har vi en god gjeng med sangere håndplukket av Arnold Børud for anledningen.

Dette blir to store gospelkvelder, først i morgen her i Sandnes og så på søndag i Arendal. Repertoiret består av klassiske Crouch-låter og utvalgte godbiter fra de fantastiske 70- og 80-tallsplatene «This Is Another Day», «Finally», «Don’t Give Up» og «No Time To Lose». Er du i nærheten av Sandnes eller Arendal, få med deg dette!

4 thoughts on “Crouch-øving i Sandnes

  1. Kult at du tar turen innom Vestlandet. Kan desverre ikke joine konserten, men du får ha «lykke te». Lurer forresten på hvordan du har snekret i sammen de «10 siste fra Flickr» på sidebaren din…

  2. Å vestland, vestland! Bare velstand.

    Synd at du ikke fikk med deg konserten, det var veldig fint på alle måter. Flickr-bildene er lagt ut med en plugin som heter FlickrRss, gjør et søk på WordPress-sidene.

  3. Hei, Lars- Erik!
    Takk for sist. Gøy med Crouch- konsert.
    Hørte dere også på Smuget november 2005 med Ole,
    Ruben & Co. Groova noe så sykt!

    Håper å få spille sammen med deg igjen, var en stor fornøyelse.

    Atle

  4. Heisann, Atle!

    Googla deg selv, nå? 🙂

    Håper vi får spilt sammen igjen snart, du og Frode var en udødelig kombo på Crouch-konserten, og vi savna deg i Arendal.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.