Langtidsmål

I går klarte jeg i et plutselig anfall av teknisk innsikt å reparere sykkelcomputeren min. Det var ekstra gøy å legge ut på sykkelturen i dag – nerden i meg hopper og spretter i yr glede over kilometertelling og hastighetsstatistikk på sykkelstyret.

Etter en uke på sykkelen kan jeg bekrefte at jeg er i betraktelig dårligere form enn jeg var høsten 2004. Melkesyra melder seg raskt i motbakkene, og tempoet er lavere enn hodet mitt liker.

Uansett, jeg håper at regelmessig trening og riktig kosthold vil få meg tilbake i nærheten av der jeg var i løpet av sommeren. Målet er seks mil på sykkelen hver uke, og 100 mil totalt på landeveien før høsten tar meg i september/oktober.

Jeg har lagt til en liten teller øverst til høyre på bloggforsiden, hvor jeg skal holde meg selg og eventuelle andre interesserte oppdatert på antall kilometer.

Send meg gjerne kjeft på mail eller kommentarer hvis telleren ikke skulle nærme seg 1000 kilometer når løvet begynner å falle.

3 thoughts on “Langtidsmål

  1. Så kult. Se om du klarer å slå hastighetsrekorden jeg satte i ungdommen. Er ikke sikkert på om det er helt riktig målt, men jeg var ganske stolt over 67 km/t den gang…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.