Gjett hvem som plutselig kan gå

Signe med smokk

Ojoj, en hel uke uten blogg-innlegg. I store deler av uka som har gått, har jeg sittet bak lås og slå i Oslo Fengsel uten kontakt med omverdenen.

Det er selvfølgelig ikke så ille som det høres ut, og mer om det kommer senere. Her er et lite hint.

Selvfølgelig har det skjedd ting denne uka. Fedon Lindberg har blitt min nye bestevenn, og målet er matchvekt i løpet av høsten, i tråd med legens sterke anbefalinger.

Jesper har oppdaget TV-spill i form av Diddy Kong Racing på Nintendo 64-emulator, og selv om han ikke skjønner helt hvilke knapper han skal trykke når, uttrykker han et sterkt og klart ønske om «ape-bilen» flere ganger om dagen.

Forøvrig er Jesper generelt opptatt av aper om dagen, med Curious George (Nysgjerrige Nils på norsk, lykke til med å oversette den delen av filmen hvor mannen i den gule dressen kaller opp apen sin etter en statue av George Washington) både på film og på CD. En behagelig sommer-CD med Jack Johnson m/ venner som alle unntatt jeg oppdaget i fjor sommer.

Jesper prater mer og mer, og en komplett liste over ord og forsøk på ord kommer i et nært forestående innlegg.

Den riktig store nyheten på hjemmefronten er at Signe plutselig er troende til å ta 5-6 skritt på egenhånd rundt på gulvet. Signe har lenge hatt god balanse i kroppen, og hun har krabbet siden hun såvidt var fem måneder gammel, og nå har hun plutselig begynt å mestre det høye tyngdepunktet.

Gangen er relativt vaklende for øyeblikket, men før vi vet ordet av det, har vi nok to små duracell-kaniner som går og går og går og går rundt i stua.

Og i hagen. Og i naboens hage. Jesper har funnet en vei ut av fangenskapet, et hull i gjerdet han benytter så fort Pappa snur ryggen til i to sekunder. Gresset er neppe grønnere på den andre siden, men Jesper har oppdaget naboguttenes lille elektriske lekebil, og han benytter alle anledninger til å ta den i nærmere øyesyn.

Innen sommeren er over, vil han ha en medsammensvoren til rømningsforsøkene. Puh. Og lykke til.

5 thoughts on “Gjett hvem som plutselig kan gå

  1. Haha… Gøy å lese dette innlegget, Larsemann. Forstår utvilking er et sentralt ord i heimen for tida… Håper ikke Jesper rømmer da. Kanskje han er inspirert av at pappa er i fengselet for tida. Hvem vet…?!?

    Kjellpell

  2. *fnis* og vi som gjetta på at det var Ingrid som hadde begynt å ta noen skritt….

    Gratulerer med vandrende tulle.

    OA har startet med markkryping i ekte åmestil – utrolig morsomt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.