Begivenhetsrik helg

Jesper To År

Denne helga har det skjedd masse. På fredag hadde jeg en fortreffelig biltur til og fra Hamar sammen med Frode Mangen for å spille på Hedmarktoppen med Ole Børud Band. Bendik Hofseth på bilstereoen er aldri feil.

Da vi kom fram til Hamar, viste det seg at vi hadde fire timer å slå ihjel før lydsjekken, så vi tok en tur på kino og så den nye Die Hard-filmen. Finfin underholdning, to tomler opp!

Konserten på Hedmarktoppen var også en hyggelig opplevelse. Full multimedia-produksjon med LED-elementer som bakteppe på scena, behagelig scenelyd, et takknemlig publikum, og medmusikanter i form. Samuel Ljungblahds konsert tidligere på kvelden var også trivelig.

Lørdagen gikk med til vokaltracking i The Clinic i Kongens Gate i Oslo. Jeg har fått jobben med å spille inn kor på en plate for KFUK/M, og den jobben gjør jeg med glede. Det er fryktelig artig å kore på plate i stor stil igjen.

I dag, søndag, feiret vi Jespers toårsdag sammen med den nærmeste familien. Jesper storkoste seg med flotte gaver, pølser, is og sjokoladekake. I fjor fikk han ikke så mye ut av feiringen, men i år hadde han definitivt en følelse av å være hedersgjest og midtpunkt. Virket som han syntes det var nokså OK.

Jeg angrep selvfølgelig kakebordet med stor iver, riktignok ikke med kakegaffel, men bevæpnet med digitalt speilreflekskamera og en ganske ny blitz jeg er i ferd med å bli virkelig glad i. Resultatet kan sees på Flickr.

One thought on “Begivenhetsrik helg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.