Ferdig inne

I skrivende stund er mest sannsynlig Jørgen & Jørgen ferdig med sin jobb inne i huset vårt, nemlig å kle veggene med beverpanel og å lage nytt tak med gipsplater i stuene. Ingrid og jeg har for alvor begynt å se på farger til første etasje nå, og vi håper hardt og krysser alt vi har for at vi skal bli ferdige til jul! Som skrevet i forrige innlegg er jeg på en liten miniturne om dagen, men nye bilder fra oppussingen kommer så fort jeg kommer hjem igjen.

3 thoughts on “Ferdig inne

  1. Nå får du se å komma deg hjem da, kan ikke værra på tur sååå lenge! Samling hos meg til FFK-nedrykk lørdag?

  2. Ikke for å gi deg det inn med teskje, men du hadde kanskje ikke lest det andre blogginnlegget fra denne dagen, hvor jeg sa at jeg skulle være på tur fram til mandag? Nedrykksnerver får ta skylda… 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.