Radiotryne

Det tok tre minutter på Majorstua før jeg ble overfalt av ei hyggelig jente med mikrofon og direktelinje til Marienlyst. Hvis du hørte på P3Morgen i dag, fikk du høre undertegnede improvisere den ene enden av en samtale som fortoner seg som meningsløs utenfor sin naturlige sammenheng i filmen The Truman Show.

Jeg har alltid ment at ansiktet mitt er godt egnet for radio.

OPPDATERING: Jeg fant hele sendingen på NRKs nettradio. Spesielt interesserte kan høre radiotrynet mitt her:

 

 

11 thoughts on “Radiotryne

  1. Jeg er sterkt imponert over kvalitetshumor på sparket!

    Jeg vet litt om utfordringen etter noen kvelder med standupshow for tenåringer i forrige uke… 🙂

    Dette var strålende…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.