Ansiktsløftning

nylookI natt tok jeg farvel med Kubrick – designmalen som følger med alle WordPress-installasjoner. Da jeg startet denne bloggen for to år siden, likte jeg utgangspunktet så godt at jeg bare gjorde små endringer.

Jeg er fortsatt komfortabel med to spalter, men jeg syntes rammeverket fortjente en aldri så liten oppussing etter to års tjeneste. Kubrick var i forkant av designtrendene da det ble lansert, med sine runde hjørner og fargetoning i headeren, men nå har resten av weben beveget seg videre, og de aller fleste WordPress-brukere velger en mer moderne innfallsvinkel.

Jeg har endelig satt meg ned og forfattet en presentasjon av meg selv og et slags måldokument for bloggen, og det finner du her eller via «Om Lars-Erik«-linken under RSS-ikonet øverst til høyre.

Det var egentlig litt nyttig å sette ord på følgende:

Hensikten med denne bloggen er å dokumentere livet mitt for framtidig mimrings skyld, og samtidig holde venner og familie oppdatert på tingenes tilstand.

I tillegg gikk jeg gjennom de gamle innleggene (166 i alt), og lagde en liste over «høydepunkter» – et greit sted å starte hvis du vil lese litt mer enn de nyeste oppdateringene.

5 thoughts on “Ansiktsløftning

  1. Ser fint ut!
    Har planer om en kosmetisk behandling av bloggen min jeg óg. Må bare bli litt bedre kjent med iMac’en.
    Det er en sann fryd.

  2. Gratulerer med ansiktsløftninga. Må jo si at det rett og slett ble pent. Leste også et gammelt innlegg om Carpenters og James Taylor. Kanskje jeg også skal børste støvet av gamle plater også…?!!? Hei så lenge.

    kR

  3. Huff, jeg føler meg helt utenfor. Ingen Mac, bare trofast mot (gode) gamle PC’en min!

    Forresten noe Mac-aktig med designet ditt! Smakfult!

  4. Endelig fikk jeg satt av tid (klokken er 03.44) og lest din blogg om ansiktsløfting og «Om Lars-Erik». Morsomt, smakfullt og ikke minst informativt! Skjønt, jeg visste en del av faktainformasjonen fra før. Men det er alltid kjekt å lese slikt på et brett (en side) med en humoristisk vri.

    Jeg falt selvfølgelig for Wesensteen-inspirerte klassisker:
    «Siden begynte jeg å snakke tysk, noe jeg ikke fikk spesielt god bruk for på musikklinja ved Greåker VGS.» Fabelaktig!

    Ellers liker jeg ditt nye image svært godt og gleder meg til å følge med på din blogg som nå også har en klart definert programformulering. Jeg skal sette ned en komite for å vurdere noe tilsvarende 🙂 .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.