Gult er kult!

Dag 10 01

Etter en liten uke på tur og påfølgende etterspill på Smuget er oppussingsbildene oppdatert igjen. Som du ser er det mye som har skjedd siden sist, kledningen har endelig begynt å snike seg oppover veggene, og det føles godt!

I tillegg har Jørgen & Jørgen gjort seg ferdig med den innvendige kledningen av stuene, og de gjorde en flott jobb. I skrivende stund er vi i gang med siste finpuss på det nye gipstaket før malingen skal på, og når taket er ferdig, blir det veggmaling opp og ned (wax on – wax off).

Vi har ikke landet helt på en farge til stua, den fargeprøven vi sjekket ut var for sitrongul. Oppdaterte bilder kommer så snart det skjer noe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.