Hektisk

Det går opp og ned i freelance-hverdagen. For tre uker siden så høsten nokså mager ut, men nå skjer plutselig alt på en gang.

På lørdag reiser jeg til Namsos med Rikskonsertene for å spille to konserter der. Konseptet heter «Hele Norge Synger», og store og små steder i landet skal besøkes i løpet av en treårsperiode. Det blir en flott gjeng å reise og spille med. Bandet ledes av Nissa Nyberget, Espen Mangen spiller trommer og Svein Dag Hauge spiller nydelig gitar. Artistene som skal være med til Namsos er Heine Totland, Jan Eggum og Kari Svendsen. Øvingen i dag var særdeles trivelig, så forventningene om en fin helg er høye.

Espen og jeg skal spille sammen mer i høst, fra og med neste helg utgjør vi husbandet i NRKs lørdagssatsing «Lyden av Lørdag» sammen med Frode Mangen og Hans Aaset. Vi skal kompe deltakerartistene over seks direktesendte programmer, og finalen går med brask og bram i Spektrum 1. desember. Dessuten dukker vi opp i små glimt fra innsiden av Oslo Fengsel i «Fengselskoret» på TV Norge, ledet av Øystein Lund Olafsen – som forøvrig er relativt greit representert på TV selv i høst, med opptredener som sangpedagog i «Sangstjerner» på TV3.

Da det så ut som høsten skulle bli rolig på jobbfronten, bestemte jeg meg for å starte innspillingen av plata jeg har gått svanger med i noen år. På mandag hadde vi første bolk med kompinnspilling, og vi kom godt i gang med to fine trommetracks fra backbeat-guru og New York Cool-ekspert Pete Abbott bak settet. Frode Mangen trakterte tangentene og jeg spilte bass og la på følgevokal. Senere skal Jojje Wadenius inn og spille gitar, og Børge Are Halvorsen skal bidra med saksofon-linjer. Smooth 🙂

Så må jeg prøve å få litt tid med familien mellom slaga. Den siste uka har jeg sovet i gjennomsnitt fire timer pr. natt, noe som er litt i underkant av behovet. Satser på behagelig hotellseng i DDE-land til helga.

5 thoughts on “Hektisk

 1. Må bare føye meg inn blandt gratulantene. Flotte saker. Forøvrig lovte du meg å ikke skrive sang etter at du kom hjem fra kino. Blogg-innlegg er jo ikke en sang, så jeg godtar det under tvil 🙂

  PS: Søvn i mindre enn 5 timer pr. natt over lang tid er visst farlig ifølge en artikkel et sted på internett.

 2. Så bra det er jobb for deg framover. Høres forresten veldig gøy ut å starte sitt eget prosjekt også. Gleder meg til å høre en gang.

  kR

 3. Gratulerer med mye spennende jobb fremover! Stas når ting bare dukker opp på den måten. Mange fine medmusikanter der. Kos deg!
  Håper kontrabassen kommer til nytte…

 4. Glimrende! Ingenting er bedre enn solide avtalebøker, egne prosjekter det svinger av (bokstavelig taltü) og glede over alle oppgavene…

  Ellers må jeg si til Fredrik at det ikke bare er for lite søvn som gir problemer, bare les her:
  forskning.no

  Det gjelder tydeligvis å holde seg på den smale søvn 😉

 5. Nyttig lesning for den som vil leve lenger. Dessverre står det ikke noe om uavbrutt smal søvn her. Et emne både Lars-Erik og jeg nok har en del erfaring i etterhvert…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.