Reiseblogg: Oslo – Namsos

ReisebloggEspen, Svein Dag og jeg reiser fra Oslo til Namsos via Værnes. Vi tok av fra Oslo ti over ni, og det var deilig å klatre opp over skylaget. Været i Oslo i morges var ikke det beste, men det klarnet opp midtveis, og i Trøndelag er det strålende høstvære, om enn litt kaldt.

Akkurat nå sitter vi i en maxi-taxi med stø kurs mot Namsos, så da har jeg tid til å blogge litt før jeg skal prøve å få meg litt søvn. Vi har blitt fortalt at turen tar omtrent tre timer, så her skulle det være mulig å få slappet av litt.

I ettermiddag spiller vi familiekonsert med Nissa Nyberget og Elisabeth Lindland, og så har vi kvelden fri til aktiviteter utenom pensum i Namsos Rock City. I Namsos blir alle guttebarn født med gitaren på magen, og gigbag i stedet for morkake. Dessuten er alle gatene i byen oppkalt etter medlemmer av DDE og Sambandet.

Vi gleder oss.

Oppdatering: Jan-Helge har selvfølgelig rett, turen tok tre timer, ikke ti. Lydsjekk og øvelse er akkurat ferdig, og vi er klare for konserten klokka fem.

Oppdatering 2: Konserten gikk bra, Nissa og Elisabeth er et fyrverkeri av energi sammen på scenen. Aktivitetene i kveld har bestått av svært hyggelig musiker-prat med bandkollegene, og god mat på en av Namsos’ mange gourmet-restauranter.

2 thoughts on “Reiseblogg: Oslo – Namsos

  1. Hællæ, takk for sist…

    Ti timer? Lykke til med å rekke ettermiddagskonserten… Kan være du rekker den om du retter til to 😛

    Ellers trivelig å lese som vanlig, ser frem til å høre om aktiviteter utenom pensum…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.