Mannen er smart

DIY SteadicamJeg leste altfor mye Donald Duck i oppveksten, og Petter Smart var alltid min favorittfigur. Jeg var lenge fast bestemt på å bli oppfinner, og det ble jeg jo også. Nesten. Jeg har funnet opp en håndfull sanger og et par helt greie basslinjer så langt.

Men denne mannen, Johnny Chun Lee, er mitt nye oppfinner-idol. Det Johnny og jeg har felles, er at vi begge har en Wii. Det som skiller oss, er at han bruker sin til å lage prototyper på helt sprø framtids-teknologi. Minority Report-type interface? Har det. Mulighet til å «tegne» på alle husets lyse flater med en IR-penn? Har det. Fullstendig banebrytende 3D-teknologi som gjør om TV-en din til et vindu til en annen verden og sender denne verdenen flere meter inn i stua di?

Klart. Ta en titt selv.

2 thoughts on “Mannen er smart

  1. Det 3d opplegget hans er noe av det feteste jeg har sett innen teknologi på en stund!

    Attituden til Johnny er jo også legendarisk: Dette var noe jeg fikla med her om dagen, liksom. Tror ikke han får noe problem med å gjøre karriere etter dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.