14 arbeidsdager unnagjort

Dag 14 04

Som man kan se av bildet til venstre har det virkelig begynt å skje ting med Anders Olufsensgate 12. Svensen & Olsen jobber raskt og effektivt, og jeg tror jeg kjører inn i feil gård hver gang jeg kommer hjem.

I skrivende stund sitter jeg på Bastø III retning Horten, og en fugl har hvisket meg i øret at Ingrid med foreldre ikke akkurat ligger på latsiden på Østsiden. Selv om det er på nordsiden av huset det skjer aller mest – Arild er i ferd med å mure igjen et vindu som skal dekkes av kjellernedgangen. Dessuten har vi etter en kort og hektisk evaluering bestemt oss for en fin, varm farge til stuene, så de nødvendige liter Lady-maling blir etter skjema innkjøpt i ettermiddag.

Disse turene på Bastøferja begynner virkelig å bli en vane, det er vel lettere å telle antall helger jeg ikke har vært over fjorden i høst enn antall turer med båten etter hvert. I dag skal vi spille i Grimstad med Ole Børud Band, og neste uke er det ny jobb i Larvik med Playlife. Helga etter inviterer Jan-Helge og jeg til felles bursdagsfeiring på Fjærå, men jeg må forlate selskapet i 22-tiden for å rekke spillejobb i Oslo. Jeg får i det minste tid til å stikke innom mitt eget bursdagsselskap et par timer i år, det var en stund siden.

God helg all around!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.