Musikk, musikk, musikk

Shakin the GroundDet er musikk jeg lever av, og denne uka er det mye av det. I skrivende stund sitter jeg i et studio på NISS i Oslo og spiller og synger for eksamenskandidatene i lydteknikk, og i kveld bærer det av sted på øvelse med Ole Børud. Vi skal spille konsert med Ole på Fredheim Arena i Sandnes fredag kveld, før jeg drar videre til Ulsteinvik på lørdag for å spille 80-tallsshow der med The Rookies og lokale artister.

Det blir sikkert gøy på lørdag, men jeg må innrømme at jeg gleder meg aller mest til fredagen. Vi skal spille de aller fleste låtene fra Oles nye plate live for første gang, og det blir spennende. Den kommende Ole Børud-plata er en skive jeg er veldig stolt av å ha medvirket på, og det skal bli moro å se hvordan folk reagerer på resultatet.

Ole har tillatt meg å legge noen av låtene jeg spiller på på MySpacen min, ta gjerne en tur innom og lytt litt!

2 thoughts on “Musikk, musikk, musikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.