Yacht Rock på radio

For noen uker siden var jeg i radiohuset på NRK og snakket meg varm om bokprosjektet jeg jobber med. Radioselskapet skulle lage en reportasje om fenomenet Yacht Rock, og hadde fått snusen i at jeg er en relativt stor vestkyst-nerd med mange tanker om emnet og en bok i emninga.

Resultatet er en ti minutters reportasje som ble sendt på P2 sist tordag. Du kan hele programmet på NRKs nettradio, eller du kan høre reportasjen her:

[audio:http://www.larserikdahle.com/audio/yachtrockp2.mp3]

5 thoughts on “Yacht Rock på radio

  1. Hehe, gøy at radioen vier tid til denne musikken! Det trengs! Egentlig tror jeg alle liker yacht rock. Innerst inne. De må bare tørre å komme ut av skapet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.