Bytting av vinduer

Dag 20 02Det er en stund siden jeg sist oppdaterte oppussingsbloggen, og mye har skjedd på en drøy uke. Inngangspartiet har fått et overbygg, og i går begynte snekkergutta å bytte vinduer. Vi var kanskje ikke maks heldige med været, det er vel strengt tatt ingen overdrevent god ide å åpne huset i alle ender når det er 20 sekundmeter i kastene på Øssiæ.

Resultatet blir uansett upåklagelig, noe du kan se av bildet. I dag er været heldigvis nydelig, og jeg sitter og småfryser mens jeg kan rapportere om at stuevinduet på østveggen har blitt utvidet med 20 cm for å gi plass til et like stort vindu som på vestveggen.

Overbygget over inngangspartiet er vi veldig godt fornøyd med, det gjør at trappa blir lunere og mer skjermet, samtidig som vi slipper unna snømåking oppe på selve trappeplatået. Dessuten har vi nå fått en dør med skikkelig lås ned til kjelleren – så til alle dere som vurderte å utnytte vårt svake punkt og gjøre innbrudd via kjelleren: Nå er det for sent.

Bilder fra de siste ukene er nå lastet opp på Flickr, der kan dere også nyte synet av undertegnede som balanserer med stor forsiktighet i et forsøk på å beise det som beises må.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.