Gutta fra Calcutta

I lys av Tores glimrende innlegg om westcoast-platecover, har jeg funnet fram en sjeldenhet: Vestkyst-artister på coveret av Rolling Stone. Det er en kjent sak at Rolling Stone som rockens fanebærer vel ikke var overveldende positivt innstilt til den musikkstilen de etterhvert døpte «corporate rock», men i yacht rockens spede begynnelse ble artistene gitt en god del spalteplass. Dette coverbildet fra 1975, knipset av den legendariske Annie Leibowitz, er et stilfullt eksempel på dette.

Gutta fra Calcutta

One thought on “Gutta fra Calcutta

  1. De skriver tydeligvis om andre legender innen musikken også ser jeg! Nei du, skulle gjerne opplevd å leve når denne musikken solgte som varmt hvetebrød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.