Gode sommerdager

Gode Venner

Denne sommeren kommer til å gå inn i historien som en av de beste så langt. Jeg har fantastiske minner fra oppveksten og spesielt sommerne på Sauevika Leirsted på Hvaler, hvor jeg hang med noen av mine beste venner hele sommeren, aldri langt fra stupebrettet og evig jammende på deilig musikk.

Det er litt den følelsen jeg har på Fredriksten Festning om dagen. Deilige sommerdager, fantastisk stemning, morsom musikk, laaaaange jammer med altfor mange fortendeler, bading, sene kvelder, avsindig internhumor som aldri tar slutt, god mat og godt drikke og en gjeng med flotte mennesker jeg blir mer og mer glad i. Som for 15 år siden er Frode og Espen Mangen en naturlig og uunnværlig del av pakka, og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd med det.

Bildet over ble tatt en litt over middels varm sommerkveld Macbooken til kapellguru Hans Aaseth. Like etter gikk vi på epleslang og kalte hverandre ting på lang avstand som fikk turgåerne i tidlig pensjonsalder til å ta glepptak og snuble over brosteinene, før vi fnisa fælt og dro ned på brygga for mat i festlig lag. I morgen spiller vi med Wenche Myhre, Halvdan Sivertsen og Tor Endresen.

Skjønner’u?

Glad i dere, alle sammen!

2 thoughts on “Gode sommerdager

  1. God sommer!
    Vi var samlet jentegjengen fra «gamledager» nå på mandag og mimret tilbake til gode gamle dager på Sjøglimt og Sauevika. Det var tider det ja!

  2. Tidenes gladinnlegg! :O) Godt å høre ting er overmåte gode. Fortsatt fantastisk sommer, så håper jeg vi kan finne på noe en stund etter nåværende nære fortid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.