Fem uker og noen hundre tusen kroner senere…

Ferdig 01

Resultatet av fem ukers jobb og et voksent banklån kan du se på bildet til venstre. I Forrige uke ble Jørgen Svensen AS ferdig med oppgraderingen av huset vårt, og for en oppgradering det har vært!

Vi merker allerede at varmen holder seg bedre i huset, stuevinduene i første etasje kan åpnes, vinduene på kortveggene kan lukkes, og som en ekstra bonus ser det hele meget bra ut. Det eneste som gjenstår utvendig nå er blikkenslagerarbeid og takstein på tilbygget og beising av de resterende ubehandlede materialene. Vi setter inn det ubehandlede treverket med oljegrunning, og satser på å ta den store malejobben til våren/sommeren.

Ellers er arbeidet godt i gang i stua i første etasje, det gjenstår kun ett strøk i den største stua før vi er ferdige med maling av vegger der. Deretter kommer legging av parkett, belistning og litt knotearbeid rundt peisen. Vi har jo lenge bodd litt for trangt og litt for rotete i andre etasje, så vi begynner å bli rimelig leie av midlertidige løsninger. Hvis alt stemmer for oss, blir vi ferdige med stuene før jul!

Og en liten ting til: Dag 1. Bare for å mimre litt 🙂

Musikk i dag: Ambrosia: One Eighty (1980) [iTMS] [eD2K]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.