Julefreden senker seg

76841925_17b4fc68dc_o

Så ble det jul i stua. Etter to og et halvt år med oppussing og venting fikk vi endelig feire jul i vår egen stue… så lenge det varer. Jeg skal jobbe hele romjula for å betale for herligheten, men vi har i alle fall julaften og førstedag sammen med familien – og vi sitter igjen med en stue og et kjøkken til å være stolte av!

Bilder av julehuset vårt kan dere se på flickr. Ingrid er nok aller mest fornøyd med det nye kjøkkenet (med oppvaskmaskin), mens jeg er superfornøyd med å ha et piano og spille på i en god og lun stue. Jesper var sjefskonsulent på parketten, siden han er den av oss som kommer til å ligge med trynet ned i den mesteparten av tiden, og han virker også tilfreds med valget sitt.

Jeg vil benytte anledningen til å slappe av litt, derfor skal jeg ikke skrive et langt innlegg nå, men jeg vil passe på å ønske alle venner og bekjente en riktig god jul. Kos dere i jula!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.