En fin dag

En fin dag

Februar 2006 har startet på en utmerket måte. Januar var ikke dårlig, ikke 2005 heller, men det er ikke det som er poenget. Den første dagen i årets andre måned har vært en uvanlig fortreffelig dag, et uventet høydepunkt i vinterhverdagen.

Man må ta vare på slike gylne dager for ettertiden, og i det øyemed har jeg laget en liste over bestanddelene som gjorde 1. februar 2006 til en spesielt god dag.

I dag har jeg:

  • Kost meg i strålende flott vintervær
  • Mottatt en sjelden westcoast-plate i posten
  • Endelig funnet Raging Honkies-platene jeg har lett etter så lenge på en tysk nettside (jeg visste undervisningsinspektøren på Gaustad Ungdomsskole hadde rett da hun spådde at tyskundervisning kom til å lønne seg på lang sikt)
  • Hatt en av mine beste barndomsvenner og hans svært hyggelige bedre halvdel på middagsbesøk, med påfølgende vafler, is og gode, gamle minner.

Og nå, når dagen går mot slutten, sitter jeg her og nyter rosinen i pølsa: Donald Fagens nye singel «H-Gang». Vår helt Donald kommer med ny plate i begynnelsen av mars, og singelen ble sluppet i går. Innehavere av amerikanske kredittkort kan kjøpe singelen på iTunes-butikken, vi andre må nøye oss med et radioopptak i dårlig mp3-kvalitet så lenge. Men Fagen er Fagen, mp3 eller ikke. Dette blir stort.

2 thoughts on “En fin dag

  1. Kjekt å høre. Jeg håper at Februar i Oslo også blir fortreffelig. Drar riktignok til Valdres i morra. Det blir nok også bra.
    Fint med litt ny design! Ikke så dumt å finne sin egen stil, du som har blogga så lenge… Fagen og Matprat er kjekt!

  2. Takkar, takkar. Design har kommet etter funksjon her et halvt års tid. Det var liksom viktigst å komme i gang med skrivinga. Artig med litt Photoshopping igjen, da :). God tur til Valdres, jeg skal til Tromsø!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.