Alfabetisk 21: All My Life

I mine ører er dette høydepunktet i Foo Fighters-katalogen.

Jeg blir ikke enig med meg selv om jeg synes «All My Life» er den beste låta på plata, men intrykket jeg satt igjen med etter å ha hørt låta første gang er noe jeg alltid kommer til å huske. Det er knusk tørt, brutalt, hardt og tøft – samtidig som Grohls harmoniske talent titter fram akkurat nok i koringene til at det ikke blir for kompromissløst.

Første gangen jeg hørte låta, krysset jeg fingrene for at resten av «One By One» skulle være på samme nivå, og hver gang jeg har hørt den siden, har jeg smilt i skjegget og nikket til meg selv: Jo, det er den faktisk.

Altfor ofte fører gode førsteinntrykk til større eller mindre grader av skuffelse, men «All My Life» og «One By One» smeller til og varer hele veien til Dakar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.