Omveltninger

Spotify på iPhone har fått meg til å revurdere hele musikklogistikken min. For to uker siden var det gammeldags å ha CDer i hylla. Nå har det blitt gammeldags å ha digitale musikkfiler på lokal harddisk.

Jeg kjenner at et lengre blogginlegg om dette er på trappene. Ikke i kveld, bare.

7 thoughts on “Omveltninger

  1. Helt klart. Men ikke på en del år enda. For min del vil et bytte til en streamingtjeneste kreve MYE bedre 3G-dekning (helst 4G) og en 100% solid og *evig* avtale mellom streamingtjenesten og plateselskapene (eventuelt andre eiere av rettighetene til musikken). Jeg tror hele platebransjen må dø og fødes på nytt før noe slikt kan bli en realitet. Men jeg ser gjerne at noen beviser det motsatte.

  2. Enig i at en fullstendig bærekraftig løsning er noen år unna.

    Foreløpig funker det helt OK med en kombinasjon av det essensielle på mp3 og utvalgte spillelister i Spotifys offline-cache (som man kan redigere når som helst og synke når man har wifi-dekning).

  3. Takket være din glitrende innsalgsevne har min egen logistikk blitt snudd på hodet også. Jeg har kvittet meg med brorparten av musikksamlingen min, vurdert å streame istedenfor å samle filer. Men jeg ser poenget til Lars Martin: Musikk gir kvalitetstid når man setter seg ned og lytter til en hel cd. Å streame en hel artist gir ikke samme godfølelsen – foreløpig!

    ps: Kan du dobbeltpublisere blogger direkte på facebook eller må du lime dem inn manuelt som et notat?

    ps2: Jeg holdt på å ikke se at jeg hadde limet inn din egen bloggtekst i kommentarfeltet, og det ville vært et frimodig (om enn ganske gjennomsiktig!) plagiat ;).

  4. Jeg bruker en WordPress-plugin til Facebook som ordner det automatisk. Med Google Wave vil diskusjonen også kunne foregå parallelt på flere nettsteder samtidig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.