All Hail Stephen Simmonds

Stephen SimmondsSitter på fredagskvelden og koser oss med sesongavslutningen i den svenske «Beat for Beat»-varianten «Så Ska Det Låta».

Det ene laget består av jazz-sangerinnen Rigmor Gustafsson og den geniale svenske soulsangeren Stephen Simmonds, som akkurat har levert en utrolig fin versjon av Ted Gärdestads gamle Grand Prix-bidrag «Satellit» fra 1979.

Hvis du (som jeg) setter pris på moderne soul med vintage-tilsnitt, kan du gjøre deg selv en stor tjeneste ved å investere i Simmonds’ 2003-utgivelse «For Father».

Fra ett høydepunkt til et annet: Nå er det over til en radiofavoritt på TV: NRKs 20 Spørsmål. Heia Knut!

4 thoughts on “All Hail Stephen Simmonds

  1. Og jammen er 20 spørsmål en festlig greie…vi burde prøve det som alternativ til brettspill ved neste mulighet!

  2. Hoy, hoy!
    Også jeg setter stoooor pris på allerede nevnte programmer. «Så skal det låta» er genialt, «Beat for Beat» ofte blekt og flaut. Som feks. i går kveld.
    20 spørsmål er jo en god gammel klassiker. Da har jeg et spørsmål til dere som måtte lese dette: Hvem var programleder da dette gikk som radiofavoritt i «gamle dager»? Tips: en jovial mediemann som ikke lenger er i blant oss. Et par etterkommere har også vært i rampelyset. En er gjør deg støl i magan og trynet, en annen er glad i is…..

  3. En dame fra «gamle dager» tenker på radiofavoritten Rolf Kirkvaag.
    Eller var det farovitten…..?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.