Bobcat Goldthwait

Bobcat GoldthwaitUten at jeg skal gjøre til noen tradisjon å skrive om TV på fredagskvelden: Jeg må bare nevne at akkurat i dette øyeblikk går to filmer med 80-tallets kanskje største kultfigur Bobcat Goldtwhait på henholdsvis TV Norge og ZTV.

Goldthwait er mest kjent for rollen som «han gærningen med den merkelige stemmen som skriker hele tiden» (Zed) i Politiskolen 2 og 3, og forsvant helt fra kartet sånn ca. 1987.

Det føles helt OK å kose seg med litt idiot-TV på fredagskvelden etter en litt for hektisk uke. Jesper har vært småsyk hele uka, og i dag var vi hos fastlegen min og fikk astmamedisiner på blå resept. Han sliter med en hoste han ikke blir kvitt, og legen mente at det kunne være en mild form for astma.

Hyggelig å vite at genene mine bidrar med noe, i alle fall.

I morgen begynner en hektisk øvingsuke fram til torsdagens premiere på Tommy Steine-showet på Oscar her i Fredrikstad. Det ligger an til å bli et supert show, vi i bandet skal i alle fall bidra til at det musikalske henger på greip. Et fint band er det også, med Øystein Lund Olafsen på tangenter, Espen Østang Mangen på trommer, Hans Aaset på gitar og Tonje V. Aase på kor. Gleder meg!

Øvingen til årets CornelisCabaret på Glommen Brygge er også godt i gang, og i år har vi lagt lista enda høyere enn i fjor. Frank Rune Johansen kunne ikke spille trommer i år, men vi har fått en utmerket trommeslager i Ruben O. Dalen. Ellers er bandet det samme som på den før omtalte platen: Torgeir Kopang på tangenter, Rolf Stagre på gitar, og selvfølgelig Alexander Hermansen på vokal og trekkspill(!)

Vi sees kanskje på show i sommer, da!

One thought on “Bobcat Goldthwait

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.