Ny dag, nye gipsplater

Dag3_02

Snekkergutta kjører på. Nå er sør- og vestveggen fylt med Glava og dekket med gipsplater, lekter er også på plass. Jeg synes faktisk huset ser bedre ut nå enn det noen gang har gjort, men det er kanskje bare fordi jeg er så inderlig lei av grønt. Uansett sier Jørgen (eller var det Jørgen?) at huset er tørt og fint under kledningen, men at kledningen selv, som jeg har mistenkt lenge, ikke duger til mer enn å holde malingen på veggen. Den går av med pensjon med god samvittighet etter lang og tro tjeneste.

jesper_closeupJeg har fått meg en konto på flickr.com, så jeg kommer i løpet av kort tid til å publisere husbilder og bilder av husets store stjerne, Jesper Dahle, der (se eksempler under). Linker til bildene vil legges opp i bloggen, slik at dere som måtte være interessert i å følge med, kan gjøre det på en enkel måte. Har satt inn ett bilde Ingrid tok av Jesper i går, han begynner å bli ganske flink til å holde hodet oppe når han ligger på magen – helt til han oppdager noe på gulvet han kan putte i munnen.

Har forresten brukt litt tid på å oversette bloggsystemet til norsk, legg gjerne igjen kommentarer hvis dere finner rester av engelsk språk på denne siden. Bortsett fra mine innlegg i English-kategorien, da.

Musikk i dag: Knutsen & Ludvigsen: Jeg Er En Forhekset Prinsesse (K&Ls Beste, 1996) [platekompaniet]

One thought on “Ny dag, nye gipsplater

  1. Vel, du får trøste deg med at du slipper å utbetale pensjon til kledningen – da kunne du fort blitt litt av-kledd… Hehe…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.