Tiden flyr (oppdatering 2: Lars-Erik)

Jesper og bassen…så snur man seg rundt, og så har det gått nok en uke. Bare sånn.

Det er mange som har spurt meg om jeg skal på ferie i år. Til deg som eventuelt føler deg truffet: tillat meg å komme med en uforbeholden unnskyldning for at jeg ikke klarte å holde fnisinga tilbake. Det var ikke meningen å gjøre narr av spørsmålet ditt.

Ingrid og jeg har hatt én natt på hotell i Oslo i sommer i forbindelse med feiringen av vår femte bryllupsdag (se overskriften), pappmache-bryllup eller hva det heter etter fem år, jeg vet ikke. Jeg var selvfølgelig på jobb selve bryllupsdagen (i år, altså, ikke for fem år siden), men vi klarte å få sneket inn en bitteliten tur mellom slagene. Det ble ferien vår i år.

Forrige uke var en av de heftigste ukene jeg har hatt så langt i år, og jeg håper jeg slipper et sånt kjør igjen resten av året.

Sier mannen som skal bli tobarnsfar i september. Lykke til.

I løpet av fem hektiske dager hadde jeg klart å booke tre jobber på Smuget (Hot Fudge, Soulslave og Polyester), en tur til Langesund med Ingrid Bjørnov, og tre forestillinger med Alexander Hermansens CornelisCabaret i Fredrikstad.

Sånt ser helt fint ut på papiret.

De siste to dagene har jeg snudd døgnet tilbake, unnet meg en og annen høneblund på sofaen, hatt kvalitetstid med Ingrid og Jesper, og ellers prøvd å finne tilbake til en så normal hverdagsgang som mulig.

I natt skal Jesper sove på eget rom for første gang, Ingrid og jeg har brukt mesteparten av dagen på å lage soverom til oss av den ene stua i andre etasje, noe som innebærer total demontering, flytting og remontering av dobbeltsenga. I skrivende stund sover både Ingrid og Jesper søtt, noe som betyr at håndtverket foreløpig holder. Jeg er ikke akkurat kjent som noen handyman, så hvert sekund med stabil seng regnes som en bonus.

Nå skal det sies at selv om jeg har det travelt i sommer, har jeg det som plommen i egget. Jeg hører på mye god musikk, jeg spiller mye god musikk i mange morsomme settinger med mange flinke folk, og jeg får en god del tid til familien på dagtid. Tidligere nevnte cabaret går mot slutten, men allerede neste uke begynner vi å øve til et show som skal gå på Edderkoppen i Oslo. Bandet blir det samme som på Tommy Steine-showet i juni, så det blir nok riktig trivelig.

I tillegg skal jeg vikariere på bass på musikalforestillingen Stenhogger’n på Hvaler, noe jeg også ser fram til. Hyggelig gjeng og en småeksotisk utendørs-setting. Vi krysser fingrene for godt vær.

Når man i tillegg kan høre på Blossom Dearie og Victor Borge i bilen mellom jobbene, kan man ikke klage.

God sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.