Ny hverdag

Nyfødt Signe

Ja, så var man tobarnsfar. Siden Signe Johanne kom ti dager før skjema, måtte Pappa ut og spille i helga. Det var veldig hyggelig å spille med Polyester i helga – Espen hadde skaffa en finfin trommevikar i Kim Ofstad, Tonje V. Aase gjorde et strålende innhopp for Gunhild da sistnevnte strålte på Momarkedet, og maten og selskapet var upåklagelig, som alltid.

Likevel var det uunngåelig at hjertet mitt var hjemme på Lundheim. Jeg mener, bare se på bildene.

Ingrid fikk utmerket hjelp av Bestemor Anne Lise mens jeg var borte, og da jeg kom hjem, var det bare så vidt jeg fikk Jesper til å vende blikket i min retning – det var jo så gøy hos Bestemor og Bestefar!

I dag opplevde vi den første hele dagen som tobarnsforeldre, og det går unna i svingene. Jeg er sikker på at vi finner en modus operandi etter hvert, foreløpig er det litt «ta og føle på». Uansett er det veldig koselig plutselig å ha blitt en vaskeekte kjernefamilie. Jesper er foreløpig en eksemplarisk storebror, øra spretter opp når Signe Johanne gråter litt, og da skal han bort og trøste og passe på at mamma og pappa gjør jobben sin.

Ellers har jeg fra i går fri i fire uker, det skal bli utrolig deilig å bare være fokusert på familien og små pusleprosjekter hjemme i huset.

Døgnet skal snus, batteriene lades, og familien… kjernes.

One thought on “Ny hverdag

  1. Gratulerer til dere begge…..eh, alle!!!
    Moro, moro. Og fint navn! Jeg har jo en viss kjennskap til det første av dem…..
    Her er det fullt kjør, hjemme som borte. Huset er snart ferdig restaurert og byoperetten er snart premiereklar. Rett etter det dra jeg på Rikskonsert-turne til Trøndelag.
    Og en nyhet (hvis jeg ikke har sagt det før, da): Her er det også familieforøkelse på gang. Det står i en berømt bok at «de fruktbare skal arve jorden», men det går bra for oss med penger også! Høsten/vinteren neste år reiser vi til Korea for å hente en arving! Vi har omtrent like langt svangerskap som en indisk elefant…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.