Et øyeblikks idyll

Nå sover alle tre. Pust rolig, nyt hvert sekund.

Man bekler nokså mange roller som tobarnsfar. Man er vekselvis omsorgsperson, drillsersjant, vaskehjelp, kokk, nattevakt, privatsjåfør, trubadur og sykepleier, alt etter behov. For øyeblikket er rollen min relativt enkel:

Salig tilfreds kæll med bena på bordet, Steely Dan på øret og en verdifull halvtime fritid.

2 thoughts on “Et øyeblikks idyll

  1. Sannelig! Dette har du fortjent. Jeg fikk dele familiebegivenhetens gang over to kvelder for et par uker siden. Jeg fikk være reserveonkel. Si bang, tulle med lekebiler, prøve å lokke fram smilet.

    Jeg beundrer dere! Flott å være foreldre. Enda bedre å være gode foreldre som gjør alt for at barna skal huske barndomstiden som lykken i livet.

    Og ta godt vare på alenetiden! Den er vel unt og kommer i viktige posjoner i rett tid : )

  2. Kjenner at jeg kjenner meg litt igjen her. Vi er veldig glad i døm gærningane, men en halv time av og til gjør godt for sjela…

Comments are closed.