Team Eckbo

Team EckboDet har ikke hendt mange gangene i løpet av de fem-seks siste ukene at jeg har unnet meg en tur ut av huset uten å få betalt for det. Det måtte en spesiell anledning til for å lokke meg ut av heltidspappa-tilværelsen.

På tirsdag hadde Morten og jeg gleden av å overvære en av de siste prøveforestillingene på Team Eckbo-forestillingen på Chateau Neuf. Som ventet satt latteren løst i godt lag. Laget på scenen må være noe av det ypperste humor-Norge har avlet fram siden WesenSteen, de har gledet oss gjennom mange år med klassiske TV-programmer, og de skuffet oss ikke denne kvelden heller.

Jeg skal ikke røpe for mye av innholdet, men noe må nevnes: Waldemar Hoff stjeler showet med sin udødelige rytmeboks-versjon av «Knock On Your Door», komplett med strømbrudd i keyboardet og rullings på overhead. Atle og Bård leverer en knallsterk moderne soul-klassiker, og hele teamet smelter sammen videomedia og scenekomikk på en ypperlig måte i en av de mest oppfinnsomme sketsjene noensinne.

Må sees.

2 thoughts on “Team Eckbo

  1. Oj, så bra ! Har nemlig bestilt billetter, og etter å ha lest din anmeldelse her, gleder jeg meg i hvertfall ikke mindre 🙂

  2. For å si det sånn… Denne kvelden glemmer man ikke så lett! Vi gledet oss og varmet opp lattermusklene på forhånd. Og skuffelsen uteble!

    Takk for invitasjon og en fantastisk morsom kveld på latter, nei med latter, på chateu neuf!! : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.