Dagen derpå

To ukers intensiv jobb kulminerte i premiere på Edderkoppen i går kveld. De to ukene skulle vise seg å være akkurat det vi trengte for å klare brasene. Ting som ikke var på plass på generalprøven, var på plass med fynd og klem i går. En hyggelig premierefest og en kort natts søvn senere våkner vi til antiklimaks: Treer på terningen i både VG og Dagbladet.

Jeg skal ikke si noe annet enn at det råder en annen stemning i dag enn i går kveld etter teppefall, og at vi går i skyttergravene i kveld for å gi publikum det de har betalt for.

2 thoughts on “Dagen derpå

  1. Kjempeflott show!!! Har akkurat kommet hjem lørdag kveld etter å ha vært på showet «Ladies Night» – og det var skikkelig party! Med en spilleglede som ubønnhørlig smittet over på publikum – etterhvert satt hele salen og klappet i takt til sangene. Fire flotte vokalister som utfyller hverandre perfekt, feit lyd (da den første låta begynte prøvde jeg å få øye på alle blåserne, men fant bare to – det hørtes da ut som mange flere!), og trommer og bass som det svingte og groovet noe vannvittig av. Flotte arrangementer. Kjempeopplevelse!

  2. Fy feite for et show! Jeg har jo allerede gitt en muntlig tilbakemelding, men jeg gir gjerne litt kred på blogen også… Du danser jo som en leopard i fri dresur!! : ) Kjempebra konsept.. Bandet svinger noe vanvittig! Tøff koreografi og ikke minst fabelaktige låter fremført av førsteklasses solister… Takk skal du og dere ha… : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.