Om Lars-Erik

Ole Børud Band på Parkteatret

Noen ord om denne bloggens forfatter: Jeg lærte meg å gå på 70-tallet, begynte på skolen på 80-tallet, var russ på 90-tallet, giftet meg i 2001 og ble skilt i 2011. Fra ti års ekteskap sitter jeg igjen med mange gode minner og to flotte barn som heter Jesper og Signe Johanne.

Høsten 2016 giftet jeg meg igjen, med nydelige Elisabeth Olsen som har tatt med sin fine Marielle og flyttet sammen med oss.

Jeg vokste opp på Kjærre i daværende Onsøy kommune (nå en del av Fredrikstad) og gikk på Manstad Barneskole og Gaustad Ungdomsskole. Siden begynte jeg å snakke tysk, noe jeg ikke fikk spesielt god bruk for på musikklinja ved Greåker VGS.

(For dere som bare er litt kjent i Fredrikstad-distriktet: Kjærre er ikke fryktelig langt fra Engelsviken.)

Jeg bodde i Oslo mellom 1996 og 2003, og fikk i løpet av den tiden kjørt meg både som student og folkehøgskolelærer.

Fra 2003 til 2015 livnærte jeg meg av å spille bassgitar. Som bassist i Hans Orkester var jeg en stund ganske ofte å se på TV, for eksempel i Torsdag Kveld fra Nydalen og Allsang på Grensen. Hovedinntekten var eventjobb, firmafester og musikkinnslag ved store anledninger.

Fra høsten 2015 er jeg ansatt som lyd- og musikkprodusent ved Showfabrikken i Fredrikstad. Jeg spiller fortsatt en del rundt omkring, mest med de artistene jeg spiller fast med, Ole Børud og Hanne Sørvaag.

Samtidig som jeg byttet jobb, tok vi over barndomshjemmet på Kjærre, og her håper vi å bli boende til vi blir gamle. Dvs. til Elisabeth tar meg igjen.

Jeg lever og ånder for musikk, og har et lidenskapelig forhold til musikksamlingen min, som består av en anselig mengde CD-er og LP-er, digitalisert og katalogisert i Apple Music. Dette har det blitt et bokprosjekt av, informasjon om det finner du her. I tillegg er jeg godt over gjennomsnittet filminteressert, og liker å følge med på den teknologiske utviklingen. For tiden er det TV-spill i alle fasonger som gjelder i avkoblingsavdelingen.

Jeg er ikke veldig opptatt av biler og denslags, men er ganske ofte å se langs Fredrikstads landeveier på offroadsykkel.

Hensikten med denne bloggen er å dokumentere livet mitt for framtidig mimrings skyld, og samtidig holde venner og familie oppdatert på tingenes tilstand. Jeg har alltid vært glad i å skrive, og bloggen lar meg gjøre nettopp det i fri dressur så ofte jeg vil.

Har du tid til overs og lyst til å lese gamle innlegg, kan jeg anbefale disse:

Høy- og lavteknologisk fremgang
Kast alle papirene!
Nerdedag
Popsummering
Blææh..!
Hvorfor blogge?
Fødselsblogg
Matbutikker
BANG!
Når det brenner på ordentlig
Under beltestedet
En religiøs opplevelse
Jenta vår
Skitne triks
Zapruder
Radiotryne
Åpent brev til Mattel

Tusen takk for oppmerksomheten!
Jeg håper du kan få noe ut av det du leser her.