Østveggen er tørr!

…og det skal den forbli. Nå er grunnlaget nesten ferdig, bare litt igjen på østveggen før snekkergutta kan ta fatt på selve kledningen. Men før den tid kommer skal de hjelpe oss med panelplater og nytt tak i første etasje, så vi kan begynne på malejobben. Nå begynner endelig dette evighetsprosjektet å se ut til å nærme seg slutten, og det føles godt.

Da det siste av den gamle kledningen ble revet, oppdaget vi, i motsetning til det vi fryktet, at østveggen var tørr og fin. Vi hadde fryktet enkelte fuktskader, men det slapp vi heldigvis unna. Og det er greit, for omkledning av huset er dyrt nok fra før, om man ikke skal begynne å bygge huset på nytt fra bunnen av.

Dagens bilder er selvfølgelig lagt ut på flickr. God fornøyelse 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.